iDEAL
Winkelwagentje
U heeft nog geen Steppperbike in uw winkelwagentje. Gratis verzending!

Stepperbikes.nl

  • Gratis verzending binnen NL
  • Vragen? 013-2340045
  • Levering tussen 10-14 dagen
  • Afhalen in Tilburg
  • Veilig betalen
    Veilig betalen met iDEAL en PayPal
Veilig Stepperbike kopen

Reviews over de 3G Stepperbikes

Stepperbike Naafversnelling Zwart

Stepperbike Naafversnelling Zwart 5 van 5 sterren!


Geschreven door Joey op woensdag 28 september, 2016

Levertijd duurt iets langer als dat ik normaal gewend ben (10 dagen). De bezorging was goed geregeld en de stepper meteen gebruiksklaar gemaakt. Mijn ervaring zal ik binnenkort nog beschrijven.

Stepperbike Naafversnelling Zwart

Stepperbike Naafversnelling Zwart 5 van 5 sterren!


Geschreven door F. Nagtegaal op zaterdag 06 september, 2014

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam deze website terecht. Eerst ben ik wat gaan orienteren en vergeleken op de site en vervolgens telefonisch advies ingewonnen. Ik werdt correct geholpen en op mijn vragen heb ik duidelijk antwoord gekregen. Vervolgens had ik de Stepperbike de volgende dag in huis. Echt aan aanrader om bij stepperbikes.nl te bestellen...lees verder

Stepperbike Spyder

Stepperbike Spyder 5 van 5 sterren!


Geschreven door Maas op donderdag 04 september, 2014

Snelle service, klantvriendelijk personeel! Echt een aanrader.

Stepperbike Naafversnelling Zwart

Stepperbike Naafversnelling Zwart 5 van 5 sterren!


Geschreven door Henk-Jan op zondag 18 mei, 2014

Goedenavond, levering was fijn in orde. Step is ook conform afspraak geleverd. Wij zijn tevreden met deze aankoop en zullen binnenkort een extra step in overweging nemen. Eerst ervaring op doen. Wij bevelen een Stepperbike aan.

Stepperbike Classic Rood

Stepperbike Classic Rood 5 van 5 sterren!


Geschreven door bas op zondag 13 april, 2014

Leuk product heb veel plezier met de stepperbike. het versturen is ook goed gegaan. uitpakken was zo gebeurt en de fiets stond al vrij snel in elkaar. bedankt

Stepperbike Jack Hammer

Stepperbike Jack Hammer 5 van 5 sterren!


Geschreven door Esther van Loon op donderdag 20 maart, 2014

Goede overzichtelijke site en super snelle levering. Duidelijke omschrijving over de verschillende stepperbikes. Wij zijn tevreden!

Stepperbike Jack Hammer

Stepperbike Jack Hammer 5 van 5 sterren!


Geschreven door Rein op zaterdag 22 februari, 2014

Snelle levering, goede verpakking.

Stepperbike Spyder

Stepperbike Spyder 5 van 5 sterren!


Geschreven door De waal op dinsdag 08 januari, 2013

Ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service!

Stepperbike Junior

Stepperbike Junior 5 van 5 sterren!


Geschreven door Daan Huisman op zondag 18 november, 2012

Ik ben ten eerste zeer onder de indruk van de snelheid, binnen 2 dagen (weekend) hadden wij de step al ontvangen. Het monteren viel heel erg mee. Een prachtige stoere stevige stepperbike

Stepperbike Naafversnelling Zwart

Stepperbike Naafversnelling Zwart 5 van 5 sterren!


Geschreven door Ruud op maandag 05 november, 2012

Sindskort heb ik mijn stepper bike en laat ik mijn auto veel vaker thuis staan. Ik ga liever op stepper bike naar mijn werk. Ik blijf in beweging en goed voor conditie. Meneer Dondeus

Stepperbike Jack Hammer

Stepperbike Jack Hammer 5 van 5 sterren!


Geschreven door Van dijk op dinsdag 09 oktober, 2012

Ik heb deze stepperbike gekocht als een cadeau voor mijn vrouw. Ze is er zeer blij mee. Een goede prijs/kwaliteit verhouding! Bedankt voor de goede service en zeer snelle levering.

Stepperbike Classic Rood

Stepperbike Classic Rood 5 van 5 sterren!


Geschreven door Josette op donderdag 21 juni, 2012

Zoals beloofd een berichtje over mijn eerste ervaringen met mijn stepperbike. 'Hij' is echt geweldig. Het vergt beslist oefening om er goed mee te kunnen steppen. Maar dat is al een training op zich!! Ik ben hardloper maar mijn beenspieren hadden het de eerste keer na een kwartiertje toch al een heel end gehad! Een geweldige uitbreiding dus van mijn wekelijkse trainingsprogramma en conditieopbouw. Kortom: ik ben er blij mee! En ja, je hebt er ook 'bekijks' mee..... maar dat terzijde...lees verder

Stepperbike Spyder

Stepperbike Spyder 5 van 5 sterren!


Geschreven door Aart Goes op donderdag 21 juni, 2012

Goede service en snelle levering van de stepperbike. Goed materiaal en eenvoudig in elkaar te zetten. Verder geen negatieve beoordeling.. In een woord klasse.

Stepperbike Junior

Stepperbike Junior 5 van 5 sterren!


Geschreven door Huub op woensdag 18 april, 2012

Geweldige service, mooi product.

Stepperbike Spyder

Stepperbike Spyder 5 van 5 sterren!


Geschreven door Erik op dinsdag 10 april, 2012

Fiets is snel en keurig geleverd. Het is even wennen om op deze manier te steppen.. maar onze verwachting is iedergeval waar gemaakt. Leuke ervaring en hopen dat onze conditie op pijl blijft. Leuke manier van sporten met de Stepperbike. Bedankt.

Tel Nr. 013-2340045 | KVK Nr. 17277780 | BTW Nr. NL152076232B01